Help ons een live registratie te maken van “Who the f*ck is Britt?!”  

We hebben enkel je reactie nodig! Waarom zou jij het belangrijk vinden dat er een film komt van deze voorstelling die voor iedereen gratis toegankelijk is? 

VERTEL HET ONS HIER!

<div style=”position:relative;padding-top:0;width:400px;height:250px;”><iframe style=”position:absolute;border:none;width:100%;height:100%;left:0;top:0;” src=”https://online.fliphtml5.com/smozi/bikv/”  seamless=”seamless” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowtransparency=”true” allowfullscreen=”true” ></iframe></div>

“WHO THE FUCK IS BRITT?!”

In 2024 tourde Sem met zijn band door Nederland met hun voorstelling  “WHO THE F*CK IS BRITT?!” Hierin vertelt hij het indringende verhaal van zijn transitie van vrouw naar man. Gaat zijn zangstem de verandering aankunnen of wordt dit het einde van zijn carrière én grootste passie?

Kleine verhalende Americana songs vormen de basis voor een 1,5 uur durende show waarin hij het publiek meeneemt in zijn proces. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn. En het geheel wordt compleet gemaakt met anekdotes en documentaire beelden uit het verleden.

NEW ALBUM

“FROM A LIVING ROOM”

by sem jansen & leif de leeuw

Januari 2024 releasen Sem en Leif hun zelf opgenomen album “From a Living Room”. Het album is gevuld met eigen songs en songs van hun grootste helden. Het duo nam het album op in Sem’s woonkamer, intiemer dan dat wordt het niet!
Gewapend met hun favoriete vintage gitaren, wat microfoons en een snurkende hond spendeerden ze dagen in Sem’s woonkamer. Dit resulteerde in een akoestisch album met 14 tracks. Bijzondere bewerkingen songs van o.a. Jackson Browne en Charley Pride. En wat nieuwe, nooit eerder opgenomen eigen songs.
Januari – Maart 2024 zullen Sem en Leif door Nederland touren met dit album!
Check de webshop voor het album (CD, Vinyl) of beluister hem op je streaming platform!

NEW SINGLE

“HARD TO HOLD”

by Leif de Leeuw band

Tijdens de drukte van Sem’s theatervoorstelling en de opnamen van het duo-album “From a Living Room” vond Sem nog tijd de studio in te duiken met de mannen van de Leif de Leeuw band. In 3 etappes namen zij in de Marmalade Music Studio in Delft het nieuwste Leif de Leeuw band album op. Met producers Sven Figee (Sven Hammond) en RowynMichel namen ze 9 te gekke tracks op met stuwende dubbele drums, groovende baslijnen, twinleads en gitaarsolo’s  en een schreeuwend hammond orgel. 
Het album werd gemasterd door Jerboa Mastering en zal eind Maart voor iedereen beschikbaar zijn! Tot die tijd trakteert de band je op wat singles. Met als eerste de single: Hard to Hold! 

Zijn album

 UNCLE SEM

Naar Spotify

13 Januari 2023 kwam het langverwachte album “Uncle Sem” eindelijk uit.
In 2018 dook 
Sem met zijn band de studio in om de eerste helft van het album op te nemen.
In die tijd 
ging hij nog als zangeres Britt Jansen door het leven.
Vier
 jaar later werd het album aangevuld door zijn huidige en veel lagere stem. 

Op “Uncle Sem” vertelt Sem via verhalende Americana songs het verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger.
Britt zingt over haar ervaringen, Sem over zijn ervaringen én beide stemmen gaan met elkaar in duet, iets wat in albumvorm nog nooit eerder is gedaan!


Sem’s band bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw band waarin hij al zo’n 12 jaar de leadzanger is.
Zij waren een belangrijk deel van Sem’s transitie en ook zij hebben voor deze plaat een transformatie ondergaan.
De Soutern Rock maakt plaats voor kleine Americana songs en de elektrische gitaren zijn vervangen door akoestische gitaren, mandoline en pedal steel gitaar.

ZANGER, GITARIST & SONGWRITER BIJ DE

LEIF DE LEEUW BAND

De Leif de Leeuw Band is dé southern jam band van Europa. Leif is zes keer op rij uitgeroepen tot beste blues rock gitarist van de Benelux en Sem Jansen is winnaar van het tv-programma ‘Hit the Road’.

Met zes man sterk bezorgen de mannen van de band een show met vlammende gitaarsolo’s, twee duellerende drummers, scheurende hammond sounds waarin improvisatie in sterke verhalende songs centraal staat. Iedere show is uniek!
De band heeft in tien jaar een internationale reputatie opgebouwd met tours door heel Europa, Amerika en China.

Check onze tourdata! naar Leifdeleeuw.com

Contact

Wil je me boeken voor deze show of een duo-show met Leif de Leeuw?
Neem dan contact op met:

DDA Agency
:
Arja Stam – DDA Agency
Email: arja@ddaagency.nl
Telefoon: +31 (0) 345 558 567
Mobiel: +31 (0) 6 531 55 260

Email

Voor vragen over lessen of overige boekingen, stuur me een email:
Info@semjansen.com

BLIJF VAN ALLES OP DE HOOGTE DOOR ME TE VOLGEN OP: 

Activisme

“Kennis is acceptatie”

Heeft jouw school, bedrijf of organisatie binnenkort een dag die in het teken staat van de lhbtqia+ gemeenschap en zoek je een ervaringsdeskundige die uitleg kan geven en die je het hemd van het lijf mag vragen? Stuur me dan een email! 

email

Winnaar 
Hit the road 2020

In de zangshow Hit the road van SBS 6 stond niet alleen het muzikale talent maar ook het verhaal centraal. Sem wist met beide de jury te raken en behaalde hiermee de eerste prijs!

Finalist 
We want more 2021

Mede daardoor werd hij later gevraagd ook deel te nemen aan We want more waar hij een finaleplek wist te behalen.

Hit the road

We want more

GITAARLES

Meer info

ZANGLES

MEER INFO

SONGWRITING LESSEN

MEER INFO