Gitaar- en zangles

Bent u op zoek naar een gitaar- of zangdocent voor uw dochtertje, zoontje, neefje of nichtje? Of misschien wel voor u zelf? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Leerlingen van alle leeftijden en met ieder niveau zijn bij mij welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn in lichte muziek (pop, rock, blues, etc), dan gaan we hier mee aan de slag. Bent u geïnteresseerd in klassieke muziek dan kan dat natuurlijk ook! Zingt u en/of wilt u uzelf kunnen begeleiden? Dan ben ik de juiste persoon om u te helpen.

Ik studeerde in 2013 af aan de Bachelor of Music klassiek gitaar aan het conservatorium te Tilburg. Hiermee behaalde ik ook mijn methodische bevoegdheid. In 2016 studeerde ik af aan de Master of Music lichte muziek. Daarnaast heb ik ervaring met lesgeven sinds 2009.

Mocht u vragen hebben over de lessen, of een GRATIS proefles met me af willen spreken, stuur me dan even een berichtje via het contact formulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken of uw vragen te beantwoorden.

Schermafbeelding 2015-10-22 om 13.04.13 Mocht de docent verhinderd zijn wordt de betreffende les niet in
rekening gebracht maar wordt hij ingehaald of komt hij te vervallen.
Mocht de leerling voor langere tijd afwezig zijn, kan de betaling worden stopgezet.

De lessen vinden plaats in mijn privé praktijk op de Mierloseweg 240 in Helmond, ingang door de poort de lesruimte staat achterin de tuin.

button-voorwaarden-site